Ο Ρούσο γκρινιάζει στον Ρικέλμε για τον Σολδάνο

Ο Ρούσο γκρινιάζει στον Ρικέλμε για τον Σολδάνο

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς ζητάει την παραμονή του επιθετικού του Ολυμπιακού στο «Μπομπονέρα».

Γκρίνια του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο στον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε αποκάλυψε η ιστοσελίδα «minutoneuquen.com»… Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς φέρεται να μουρμουρίζει στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος εξαιτίας του Φράνκο Σολδάνο!

Ο Ρούσο έχει ζητήσει από τον Ρικέλμε την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στο «Μπομπονέρα», αλλά η επιθυμία του δεν έχει ικανοποιηθεί. Αντίθετα, επικρατεί στασιμότητα στις επαφές του Ρικέλμε με τους ανθρώπους του δανεισμού για την ανανέωση του δανεισμού του Σολδάνο.

Ο Ρικέλμε έχει προτείνει 200.000 δολάρια στον Ολυμπιακό ως ενοίκιο για 1,5 χρόνο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» εμμένουν στις 300.000 δολάρια. Ένα ποσό που ο Ρούσο θεωρεί μικρό για να χαλάσει τη συμφωνία, εξ’ ου και η γκρίνια του στον παλαίμαχο επιτελικό χαφ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το περιβάλλον του Σολδάνο «διαρρέει» απογοήτευση, επειδή πίστευε πως οι «χεϊνέζες» θα έκαναν περισσότερα για να τον κρατήσουν στο Μπουένος Άιρες. Ωστόσο, ο Αργεντινός στράικερ υποστηρίζει ότι δεν συζητά με άλλες ομάδες και περιμένει τη Μπόκα Τζούνιορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ