Υπόκλιση Ντελ Μπόσκε σε Μέσι : «Έχει ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Υπόκλιση Ντελ Μπόσκε σε Μέσι : «Έχει ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Μέλι έσταξε για τον Λιονέλ Μέσι, ο πρώην κόουτς της εθνικής Ισπανίας, τονίζοντας πως έχει ξεπεράσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να τον τοποθετεί πάνω και από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ισπανίας υποκλίθηκε στον Αργεντινό σούπερ σταρ. Ο Ντελ Μπόσκε αποθέωσε τον Μέσι, τονίζοντας πως είναι ο κληρονόμος του μεγάλου Μαραντόνα και όπως δήλωσε, ο 33χρονος παίκτης της Μπαρτσελόνα τον έχει ήδη ξεπεράσει.

«Ο Μέσι είναι ένας παίκτης που προέρχεται από γειτονιά, από τους δρόμους. Έχει μια οπτική για το παιχνίδι, κυριαρχεί και η ικανότητά του να ντριμπλάρει δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο στον κόσμο. Είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Μέσι είναι ο κληρονόμος του Μαραντόνα και πιστεύω ότι ήδη έχει ξεπεράσει τον δάσκαλό του. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ίσως κάποιος αργότερα αντικρούσει αυτό το επίτευγμα», επεσήμανε ο 69χρονος πρώην προπονητής της εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ