Ματουιντί : Ξεχωρίζει τους καλύτερους συμπαίκτες του

Ματουιντί : Ξεχωρίζει τους καλύτερους συμπαίκτες του

Ο Μπλεζ Ματουιντί ξεχώρισε όλους τους συμπαίκτες που τον βοήθησαν στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Μπλεζ Ματουιντί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/8).

Με αφορμή αυτή τη μεταγραφή, ο Γάλλος μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Bros Stories» για όλους τους συμπαίκτες που τον βοήθησαν στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σκέφτομαι πρώτα απ’ όλους τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Είναι αυτός που μου έδειξε πραγματικά πώς ήταν να είμαι ανταγωνιστικός. Με δίδαξε να μην χάνω, να είμαι σκληρός μερικές φορές, αλλά με βοήθησε ουσιαστικά και θα είμαι για πάντα ευγνώμων γι’ αυτό. Ο Τιάγκο Μότα μου δίδαξε την ομορφιά του ποδοσφαίρου μέσω της δουλειάς, την αίσθηση του παιχνιδιού και την επιστήμη της τακτικής. Ακόμα κι αν δεν κράτησε πολύ η συνεργασία μας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με βοήθησε επίσης. Διατηρώ την απλότητά του, την ταπεινοφροσύνη του.

Καταφέραμε να μοιραστούμε ξεχωριστές στιγμές, όπως… μπάρμπεκιου με τους Μποντμέρ, Αρμάντ και Σακό. Δεν ξεχνώ τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος με βοήθησε πολύ στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και μου έδειξε αυτό το πνεύμα ηγεσίας το οποίο κατάφερα να μεταδώσω αργότερα. Τον Τζίτζι Μπουφόν τον ήξερα ως παίκτη αλλά ανακάλυψα έναν σπουδαίο άνδρα, εάν όχι τον καλύτερο. Φυσικά υπάρχει και ο ζωντανός θρύλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ανακάλυψα τι είναι τελειομανία στην εργασία. Πολύ απλά, ο Κριστιάνο με εκτόξευσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ