Βραζιλία : Κατέρρευσε και νοσηλεύεται παρακολουθούμενος ο Πελέ (pic)

Βραζιλία : Κατέρρευσε και νοσηλεύεται παρακολουθούμενος ο Πελέ (pic)

Στο νοσοκομείο υπό στενή και συνεχή παρακολούθηση βρίσκεται ο Πελέ, καθώς ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου κατέρρευσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Στο νοσοκομείο εισήχθη και παραμένει από το πρωί της Πέμπτης ο Πελέ. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, κατέρρευσε τις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας (18/1) και βρίσκεται υπό στενή και συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς, κάτι που θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας και -πιθανότατα- της επόμενης εβδομάδας.

Η παρουσία του 77χρονου πλέον Πελέ στο γκαλά του Συνδέσμου Ποδοσφαιρικών Συντακτών που θα λάβει χώρα την Κυριακή στο Λονδίνο και στο οποίο ήταν προσκεκλημένος προκειμένου να βραβευτεί για την προσφορά του στο άθλημα, φυσικά και ματαιώθηκε.

Η κατάρρευση του Πελέ οφείλεται στην υπερβολική κούραση των τελευταίων ημερών, με τον Σύνδεσμο να του εύχεται ταχεία ανάρρωση και να αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα του στείλει video από την εκδήλωση, κάτι που ο ίδιος ζήτησε μέσω των συνεργατών του.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Πελέ έγινε το περασμένο Σάββατο, στην εναρκτήρια εκδήλωση του πρωταθλήματος Carioca (η λίγκα του Ρίο ντε Τζανέιρο), όπου εμφανίστηκε στη σκηνή με έναν πτυσσόμενο περιπατητήρα, ενώ στην προ μηνός εμφάνισή του στη Ρωσία, παρακολούθησε την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ