Χαμός στην Μπόκα: 19 κρούσματα κορωνοϊού, θετικός και ο Σολδάνο! (pic)

Χαμός στην Μπόκα: 19 κρούσματα κορωνοϊού, θετικός και ο Σολδάνο! (pic)

Σχεδόν όλη η ομάδα έχει νοσήσει από τον Covid-19, με τον Φράνκο Σολδάνο μάλιστα να είναι ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στα τεστ κορωνοϊού.

Συναγερμός στην Αργεντινή, με τα ρεπορτάζ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής το βράδυ της Δευτέρας να αναφέρουν ότι υπάρχουν 19 κρούσματα κορωνοϊού στην Μπόκα Τζούνιορς.

Στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της αργεντίνικης ομάδας, βρέθηκαν 19 κρούσματα. Ένα από αυτά, σύμφωνα, με τα όσα αναφέρουν οι ιστοσελίδες στην Αργεντινή, είναι και ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο 25χρονος στράικερ που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς φέρεται να βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αλλά μέχρι στιγμής η αργεντίνικη ομάδα τηρεί σιγή ιχθύος. Οσα γνωρίζουμε είναι από τα δημοσιεύματα των ιστοσελίδων.

Θετικοί στον κορωνοϊό φέρονται να είναι επίσης οι Εστέμπαν Ανδράδα, Χαβιέρ Γκαρσία, Κάρλος Ιθκιερδόθ και Λεονάρντο Χάρα, ενώ ο Ιβάν Μαρκόνε που νόσησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους, έκανε νέο τεστ το οποίο επίσης βγήκε θετικό στον Covid-19.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ογκουστίν Αλμένδρα και Ογκουστίν Λάστρα είχαν νοσήσει επίσης από τον κορωνοϊό, αλλά πλέον τον έχουν ξεπεράσει και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν βγήκαν αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ