Ραφίνια για Φλαμένγκο : «Σκληρό χτύπημα η φυγή του Ζεσούς»

Ραφίνια για Φλαμένγκο : «Σκληρό χτύπημα η φυγή του Ζεσούς»

Όλα όσα είπε ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού για την αλλαγή προπονητή στο «στρατόπεδο» της Φλαμένγκο.

Ο Ζόρζε Ζεσούς αποτελεί εδώ και περίπου ένα μήνα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο. Πλέον, κάθεται στον πάγκο της αγαπημένης του Μπενφίκα. 

Η Φλαμένγκο βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 58χρονου Ισπανού, Ντομενέκ Τορέντ και ο Ραφίνια, που φόρεσε τη φανέλα της Βραζιλιάνικης ομάδας τον τελευταίο χρόνο σχολίασε τη προέλευσή του.

«Ήταν λυπηρό και σκληρό το χτύπημα που έφυγε ο Ζεσούς από την ομάδα. Όταν το μάθαμε δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Ήταν σαν πατέρας για εμάς. Νομίζω όμως ότι η επιλογή του για τη συνέχεια της καριέρας του είναι σωστή. Ελπίζω να πετύχει», τόνισε αρχικά ο Ραφίνια, ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Νόμιζα ότι δεν θα μάθω άλλα πράγματα για το ποδόσφαιρο, αλλά κι όμως έμαθα! Είναι μέσα στους τέσσερις καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου».

Για τον νέο προπονητή της Φλαμένγκο: «Είναι ένας τύπος που δεν χρειάζεται σχόλιο. Ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο και έχει πολλά να προσθέσει στο Φλαμένγκο. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στη Βραζιλία. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να γνωρίζουμε ότι χρειάζεται χρόνο και πολύ δουλειά. Ήταν συνέχεια πλάι στον Γκουαρντιόλα και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Έχει να δώσει πολλά στο σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ