Σαπεκοένσε : Αποκτά πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Σαπεκοένσε : Αποκτά πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Η βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Βινίσιους Φρέιτας που είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Η Σαπεκοένσε θα αποκτήσει άμεσα όπως όλα δείχνουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος τις προάλλες έμεινε επίσημα ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον 24χρονο αμυντικό, Βινίσιους Φρέιτας. Η βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον πρώην ακραίο μπακ της Ένωσης προκειμένου να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Η «Τσάπε» αποδεικνύει περίτρανα πως έχει αναγεννηθεί από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που ξεκλήρισε την ομάδα στις 28 Νοεμβρίου του 2016, αλλά ξαναμπαίνει δριμύτερη στην αφρόκρεμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως στις αρχές του προηγούμενου μήνα κατάφερε να προκριθεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες

Ενόψει των υποχρεώσεών της στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, η Σαπεκοένσε κοιτάζει να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της. Με αυτό το σκεπτικό κινήθηκε και για τον Βινίσιους, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, torcedores.com.

https://twitter.com/rafahenzel/status/954747662116573184

Στην ΑΕΚ ο Βινίσιους έμεινε έναν χρόνο αγωνιζόμενος σε 13 ματς σκοράροντας ένα γκολ συνολικά. Τη φετινή σεζόν έπαιξε μόλις έξι φορές (τρεις για το πρωτάθλημα και τρεις για το Κύπελλο) με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πριν πάει στην Ένωση, ο Βινίσιους άνηκε στη Λάτσιο, από την οποία είχε φύγει ως δανεικός τρεις φορές, σε Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη.

Ο Βινίσιους θα ανταγωνιστεί για μια θέση στην ενδεκάδα με τους Μπρούνο Παχέκο και Ρομπέρτο Έστε, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από κει και πέρα, η Σαπεκοένσε θα κοιτάξει να αποκτήσει έναν μέσο και έναν επιθετικό για να κλείσει το ρόστερ της. Το ντεμπούτο της στο Κόπα Λιμπερταδόρες θα πραγματοποιηθεί στις 31 του μήνα κόντρα στη Νασιονάλ από την Ουρουγουάη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ