Συμπαίκτης με τον Μάριν ο Φέισα στην Αλ Αχλί του Μιλόγεβιτς!

Συμπαίκτης με τον Μάριν ο Φέισα στην Αλ Αχλί του Μιλόγεβιτς!

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και παίζει ο Μάρκο Μάριν, ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην μέσου του Ολυμπιακού.

Στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Αχλί θα αγωνίζεται ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Οι Αραβες τα βρήκαν σε όλα με την Μπενφίκα και απέκτησαν τον 32χρονο μέσο από τους Αετούς της Λισαβόνας, τον οποίο μάλιστα ανακοίνωσαν και επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης. Πρόκειται για την ομάδα, στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ στο ρόστερ της έχει επίσης τον πρώην «ερυθρόλευκο», Μάρκο Μάριν.

Η γνωστοποίηση της μεταγραφής του έμπειρου χαφ έγινε μάλιστα με ένα εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο υπάρχουν στιγμιότυπα από την καριέρα του Λιούμπομιρ Φέισα και μάλιστα τον αποκαλούν ως έναν «Βίκινγκ μαχητή». Ο Σέρβος μέσος αγωνιζόταν στην Μπενφίκα από το 2013, όταν η ομάδα της Λισαβόνας τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό.

Πέρσι, το δεύτερο μισό δόθηκε ως δανεικός στην Αλαβές, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 13 ματς. Το πρώτο μισό με τα χρώματα της Μπενφίκα έπαιξε σε 5 αγώνες. Συνολικά, την επταετία που βρισκόταν στους Αετούς, έπαιξε σε 169 ματς έχοντας 2 γκολ. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Στην καριέρα του ο Φέισα έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Κύπελλα Ελλάδας, πέντε πρωταθλήματα Πορτογαλίας και δύο Κύπελλα Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ