Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 35 του ο Σαμπαλέτα (pic)

Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 35 του ο Σαμπαλέτα (pic)

Σε ηλικία 35 ετών ο Πάμπλο Σαμπαλέτα «κρεμάει» τα παπούτσια του, καθώς αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά από 18 χρόνια καριέρας.

Ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας του «Έτιχαντ» και ένας από τους καλύτερους μπακ που έχει βγάλει η Αργεντινή, σταματάει το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Πάμπλο Σαμπαλέτα.

Σε ηλικία 35 χρόνων ο Αργεντινός μπακ «κρεμάει» τα παπούτσια του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Μετά από 18 χρόνια έριξε τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μετά από 9 χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο FA και 1 Λιγκ Καπ. Μετά από 333 (!) συμμετοχές με τους «σίτιζενς» και άλλες 58 με την Εθνική Αργεντινής, με highlight του εκεί τη συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 κόντρα στη Γερμανία ως βασικός.

Το συμβόλαιο του Σαμπαλέτα με τη Γουέστ Χαμ έληξε το περασμένο καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από άλλη ομάδα, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 35 ετών. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Σαμπαλέτα μέτρησε 102 συμμετοχές με την Εσπανιόλ και 80 με τη Γουέστ Χαμ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Σαμπαλέτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ