Μάτος : «Εύκολη απόφαση να πάω στη Βάσκο Ντα Γκάμα»

Μάτος : «Εύκολη απόφαση να πάω στη Βάσκο Ντα Γκάμα»

Όλα όσα είπε ο Λέο Μάτος λίγο πριν αφήσει τον ΠΑΟΚ και ταξιδέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βάσκο ντα Γκάμα.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα θα είναι ο επόμενος «σταθμός» της ποδοσφαιρικής καριέρα του Λέο Μάτος, αφού θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «globo», τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την απόφασή του να πάει στη Βάσκο Ντα Γκάμα:

«Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση που έπρεπε να πάρω. Όταν η Βάσκο Ντα Γκάμα ήρθε σε μένα και μου έκανε πρόταση, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Υπάρχει ένας αριθμός από λόγους που έπρεπε να αποδεχτώ αυτή την πρόταση, ειδικά όταν μιλάμε για την Βάσκο Ντα Γκάμα, που είναι τεράστιο κλαμπ στη Βραζιλία. Το να αποφασίζω να αλλάξω μία ομάδα για τη Βάσκο Ντα Γκάμα δεν είναι δύσκολο, ήταν μία εύκολη απόφαση».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που αφήνει ένα κλαμπ όπου πληρώνεται αρκετά καλά, για να μεταβεί σε ένα σύλλογο με οικονομικά προβλήματα, σχολίασε:

«Σε ότι αφορά τις αμοιβές, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επενδύει πολλά στο κλαμπ και οι παίκτες πληρώνονται καλά. Όμως, σε ορισμένες στιγμές, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τόσο πολύ για τα χρήματα, όσο τα επαγγελματικά επιτεύγματα. Σχεδόν κάθε χρόνια, μιλούσα με άλλες ομάδες αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι γιατί ο μισθός μου (σ.σ. στον ΠΑΟΚ) ήταν μεγαλύτερος και τα χρήματα (σ.σ. που ήθελε ο ΠΑΟΚ) για την μεταγραφή ήταν πολλά.

Τώρα, είδα πως είναι η ιδανική στιγμή. Το ότι είμαι 34 χρονών, είναι για μένα απλά ένας αριθμός. Εάν το ψάξετε, θα δείτε πως έπαιζα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βασικός τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Έρχομαι σπίτι. Είμαι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάο Γκονσάλο. Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Βάσκο, η ικανοποίηση για το ότι θα παίξω και γι’ αυτούς είναι κάτι που δεν πληρώνεται τα χρήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ