Μολέδο : Στο Πόρτο Αλέγκρε για εξετάσεις και υπογραφές

Μολέδο : Στο Πόρτο Αλέγκρε για εξετάσεις και υπογραφές

Στο Πόρτο Αλέγκρε βρίσκεται ήδη ο Ροντρίγκο Μολέδο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ.

Μονάχα τα τυπικά (αφού οι διαπραγματεύσεις με την εμπλοκή του ΠΑΟΚ και το φημολογούμενο μπάσιμο αρκετών ακόμα ευρωπαϊκών ομάδων εξελίχθηκαν σε σίριαλ) απομένουν για την επισημοποίηση της επιστροφής του Ροντρίγκο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ.

O 30χρονος κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (29/1) στο Πόρτο Αλέγκρε, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και πλέον απομένει μονάχα να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο το οποίο έχει (προ)συμφωνήσει με τους διοικούντες τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Στην πατρίδα του πρώην -πλέον- άσου του Παναθηναϊκού επισημαίνουν πως η επιθυμία του Μολέδο για επιστροφή στη μαμά πατρίδα ήταν τέτοια που αρνήθηκε την πολύ καλύτερη οικονομικά πρόταση του ΠΑΟΚ, «χάρισε» λεφτά στους Πράσινους και «πέταξε» για Βραζιλία, έχοντας υπογράψει στην Ελλάδα το προσύμφωνο που έφερε δικηγόρος της Ιντερνασιονάλ.

Ο Μολέδο, o οποίος ήρθε στη χώρα μας τον Γενάρη του 2016, αποχωρεί από το Τριφύλλι μετά από δύο χρόνια στα οποία κατέγραψε 65 συμμετοχές (45 στο πρωτάθλημα συμπεριλαμβανομένων των play off, 7 στο Κύπελλο και 13 στο Europa League συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών), έχοντας στο ενεργητικό του και έξι γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ