«Ελληνική» μονομαχία Πορτογάλων στη… Βραζιλία!

«Ελληνική» μονομαχία Πορτογάλων στη… Βραζιλία!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παλμέιρας, ο Αμπελ Φερέιρα καλείται να αντιμετωπίσει τη Βάσκο ντα Γκάμα του Σα Πίντο!

O Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ για την Παλμέιρας περισσότερο από δέκα μέρες και ήδη ετοιμάζεται για την πρώτη «ελληνική» μονομαχία σε βραζιλιάνικο έδαφος. Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά και νυν της Παλμέιρας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον καλό του φίλο Σα Πίντο και τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Οι δυο Πορτογάλοι προπονητές δίνουν ένα πολύ σημαντικό ματς απόψε για το Brazileirao, με τον Φερέιρα να θέλει να πετύχει το 2×2 από την ημέρα που ανέλαβε τους πράσινους. Όσον αφορά τη σχέση του με τον αντίπαλο προπονητή τον συνδέουν πολλά. Το πρώτο από όλα ήταν ότι υπήρξαν συμπαίκτες το 2005 στη Σπόρτινγκ, με τους δυο τους να έχουν ένα ισχυρό δέσιμο από τότε.

Ο Σα Πίντο μάλιστα είναι ο άνθρωπος που επέλεξε η Μπράγκα για να αντικαταστήσει τον Φερέιρα όταν αυτός αποφάσισε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Τότε ο Δικέφαλος του βορρά είχε καταβάλει τη ρήτρα στην πορτογαλική ομάδα και τον είχε κάνει δικό του, με τον Σα Πίντο να πηγαίνει στην Μπράγκα.

Εκτός, όμως από την καλή φιλία και την Μπράγκα, Σα Πίντο και Φερέιρα συνδέονται και από την Ελλάδα και τη Superleague, αφού ο πρώτος ήταν τεχνικός του ΟΦΗ στο παρελθόν, ενώ φυσικά ο δεύτερος ήταν μέχρι πριν 10 μέρες στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το αποψινό παιχνίδι λοιπόν ανάμεσα σε Βάσκο Ντα Γκάμα και Παλμέιρας θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο ελληνικής πλευράς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα δει και τον Λέο Μάτος στην αντίπαλη ομάδα, τον οποίο είχε παίκτη μέχρι πολύ πρόσφατα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ