Πολ Φερνάντες για Ελλάδα: Η Μπόκα και τα σενάρια για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ (Vids)

Πολ Φερνάντες για Ελλάδα: Η Μπόκα και τα σενάρια για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ (Vids)

Ο 29χρονος μέσος Γκιγέρμο «Πολ» Φερνάντες έφυγε από την Μπόκα Τζούνιορς και οι Μεξικανοί τον συνδέουν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενόψει Ιανουαρίου!

Το όνομά του δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό. Ο Γκιγέρμο «Πολ» Φερνάντες έφτασε κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018. Ηταν μια ανάσα πριν γίνει ο… Γκιγιέρμε, πριν τον Γκιγιέρμε. Οι Ερυθρόλευκοι, μέσω του Αριέλ Ιμπαγάσα είχαν προχωρήσει τη μεταγραφή του από τη Γοδόι Κρουζ, ο ίδιος ήταν θετικός, οι επαφές με την αργεντίνικη ομάδα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά τελικά η μετακίνηση δεν έγινε ποτέ.

Τελικά ο Φερνάντες αποφάσισε να μείνει για προσωπικούς λόγους στην Αργεντινή και τη Ράσινγκ Κλουμπ και έτσι ο Ολυμπιακός άφησε την υπόθεση και κινήθηκε για την απόκτηση του Γκιγιέρμε. Με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά.

Ποιος είναι ο λόγος που θυμηθήκαμε τον 29χρονο (11/10/1991) μέσο από την Αργεντινή, που την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς, ως δανεικός από την Κρουζ Αζούλ; Σύμφωνα με τη μεξικανική έκδοση της «AS», ο Πολ Φερνάντες αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπόκα, να επιστρέψει στην ομάδα του Μεξικού πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του (31/12) και να αναζητήσει από τώρα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν ήθελε να συνεχίσει στον σύλλογο του Μπουένος Αϊρες, λόγω του χρόνου συμμετοχής που… δεν είχε φέτος.

Η Μπόκα Τζούνιορς όχι μόνο δεν ήθελε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει, αλλά έκανε πρόταση για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της έως τον Δεκέμβριο του 2021. Η Κρουζ Αζούλ δέχθηκε την προσφορά, αλλά όχι και ο ποδοσφαιριστής με τον πατέρα και εκπρόσωπό του, Γκουστάβο Φερνάντες. Με τη μεξικανική εφημερίδα να αναφέρει ότι πλεόν το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο, σημειώνοντας πως αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ ή την… Ελλάδα! Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τον σύλλογο ή τους συλλόγους.

Η περίπτωσή του δεν είναι διόλου απίθανο να έχει προταθεί ξανά στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο να ασχολείται η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού με παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Καθώς στις συγκεκριμένες θέσεις υπάρχουν Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα και Ανδρούτσος. Αρα, η προσθήκη κι άλλου παίκτη φαντάζει απίθανη.

Από την Αργεντινή, πάντως, σημειώνεται ότι για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Χωρίς να γίνεται αναφορά για επαφές που να έγιναν πρόσφατα ή να συνεχίζονται.

Για την ιστορία, το συμβόλαιο του Φερνάντες με την Κρουζ Αζούλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και η Μεξικανική ομάδα, που ταλανίζεται από πολύ σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να βρει λύση με το συμβόλαιό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ