«Ο Μπιλάρδο δεν ξέρει ακόμη για τον θάνατο του Μαραντόνα»

«Ο Μπιλάρδο δεν ξέρει ακόμη για τον θάνατο του Μαραντόνα»

Ο προπονητής στην εθνική Αργεντινής, που το 1986 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μεξικό, ταλαιπωρείται στα 82 του από προβλήματα υγείας και η οικογένειά του συνεχίζει να του κρύβει τον θάνατο του Ντιεγκίτο.

Ο κόσμος συνεχίζει να θρηνεί το χαμό του μοναδικού Ντιέγκο Μαραντόνα, στην Αργεντινή έχει κυρηχθεί τριήμερο εθνικό πένθος, αλλά ο Κάρλος Μπιλάρδο είναι ο μόνος, ίσως, στη χώρα, που αγνοεί το τραγικό αυτό γεγονός.

Ο προπονητής του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, που το 1986 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μεξικό, ταλαιπωρείται στα 82 του από πολλά προβλήματα υγείας και η οικογένειά του συνεχίζει να του αποκρύβει το θάνατο του Ντιεγκίτο.

«Δεν μπορώ να του πω ότι ο Ντιέγκο πέθανε. Πως να του το πω; Είχαν μια σχέση πατέρα με γιό», δήλωσε στην εφημερίδα, «Clarin», ο αδερφός του, Χόρχε Μπιλάρδο και συμπλήρωσε: «Οι νοσοκόμες που τον προσέχουν είχαν ήδη ενημερωθεί, από την ημέρα που ο Ντιέγκο μπήκε στο νοσοκομείο, πως αν συνέβαινε ένα τέτοιο κακό, η τηλεόραση θα έπρεπε να είναι κλειστή. Του είπαμε πως υπήρχε μια βλάβη και συνεχίζουμε να του λέμε το ίδιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν το μάθει.» Ο Κάρλος Μπιλάρδο οδήγησε την Αργεντινή σε τρία Μουντιάλ, από το 1982 μέχρι το 1990 και είχε δηλώσει πως ο Μαραντόνα ήταν ο γιος που δεν απέκτησε ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ