Παραμένει σοκαρισμένος ο Τέβες με Μαραντόνα, έμεινε εκτός αποστολής (pic)

Παραμένει σοκαρισμένος ο Τέβες με Μαραντόνα, έμεινε εκτός αποστολής (pic)

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και έμεινε εκτός αποστολής ενόψει Νιούελς.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα, σόκαρε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα κοντά σε όλους. Ειδικά στους συμπατριώτες του.

Ο Ντιεγκίτο έβλεπε όλους του Αργεντινούς σαν παιδιά του. Ειδικά στους Κάρλος Τέβες, Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγουέρο, είχε τεράστια αδυναμία. Ο πρώτος, ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το συμβάν. Ο διεθνής φορ της Μπόκα Τζούνιορς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο «Θεός» έφυγε από την ζωή.

Μάλιστα, συμπαίκτες του, κάνουν λόγο πως βρίσκεται σε κακή ψυχολογικά κατάσταση και αποφασίστηκε να παραμείνει εκτός αποστολής ενόψει Νιούελς. Ταυτόχρονα με αυτό το συμβάν, ο Τέβες είναι αντιμέτωπος και με ένα άλλο άσχημο γεγονός. Συγκεκριμένα, ο θετός του πατέρας νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό κι η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ