Ο Τραμπ αρνήθηκε βίζα στον Μαραντόνα!

Ο Τραμπ αρνήθηκε βίζα στον Μαραντόνα!

Ο Ντιέγο Μαραντόνα ήθελε να πάει στο Μαϊάμι για μια δικαστική εκκρεμότητα που έχει με την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιγιαφάνιε, όμως δεν του επετράπη η είσοδος στις HΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν τη θεώρηση βίζας για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αυτό έγινε γνωστό από τον πρώην δικηγόρο του «Pibe de Oro», Ματίας Μόρλα, ο οποίος μίλησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Buenos Dias America».

Όπως είπε οι αρχές των ΗΠΑ είχαν παρανοήσει τα λόγια του σημερινού τεχνικού της Αλ Φουγιαράχ, ο οποίος, συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας «TeleSur», είχε χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως «chirolita», ένας όρος που στην Αργεντινή θεωρείται προσβολή, αφού αναφέρεται σε μια «μαριονέτα».

H πρεσβεία αρνήθηκε ξανά να δώσει βίζα στον διάσημο Αργεντινό. Ο Μαραντόνα έπρεπε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου, σε μία υπόθεση σχετικά με την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιγιαφάνε.

Μιλώντας στην εκπομπή ο δικηγόρος του «Θεού» Ματίας Μόρλα είπε για το περιστατικό:

«Μπορείτε να φανταστείτε, ήμουν στην πρεσβεία και είπε Ντιέγο, σε παρακαλώ μη μιλάς για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επειδή η συνέντευξη ήταν για το TeleSur και ξέρω πώς είναι αυτά τα πράγματα. Η δεύτερη ερώτηση ήταν: Τι πιστεύεις για τον Ντόναλντ Τραμπ; Είπε: Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μαριονέτα. Ύστερα απ’ αυτό, του είπα  ότι πρόκειται να σε εκπροσωπήσω εγώ στο Μαϊάμι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ