Ντιέγκο Τζούνιορ για Μαραντόνα : «Δεν το πιστεύω ότι έφυγε»

Ντιέγκο Τζούνιορ για Μαραντόνα : «Δεν το πιστεύω ότι έφυγε»

Ο μεγάλος γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα ακόμα δεν έχει πιστέψει ότι ο πατέρας του δεν είναι στην ζωή...

Όλος ο πλανήτης πενθεί τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός «θρύλος» δεν είναι πια στην ζωή και το ποδόσφαιρο είναι αρκετά πιο φτωχό χωρίς εκείνον. Ένας από τους ανθρώπους που ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει είναι ο γιος του, Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα.

Το ένα από τα πέντε αναγνωρισμένα παιδιά του Ντιεγκίτο, δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ο πατέρας του δεν είναι πια στην ζωή ενώ αναφέρθηκε τις δύσκολες ώρες που είχε ο άλλοτε κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, μίλησε και για την επίδραση που είχε ο κορωνοϊός πάνω του ενώ τόνισε ότι ο Μαραντόνα δεν έπρεπε να φύγει τόσο νέος.

Αναλυτικά, μιλώντας στην «Marca», είπε:

«Έχω πρόβλημα με τον ύπνο, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κλείνω τα μάτια μου και το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Κοιμάμαι όποτε μπορέσω. Ο θάνατος του είναι κάτι που δεν δέχομαι και δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ. Δεν μπορεί να έφυγε τόσο νέος. Θα έπρεπε να είχε ζήσει πολλά ακόμη χρόνια για να τα απολαύσει με την οικογένειά του, και αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα το δεχτώ ποτέ. Η απώλεια του είναι πολύ δύσκολη, αλλά η ζωή είναι έτσι».

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο της πανδημίας στον πατέρα του, αλλά και για τα προβλήματα υγείας του που αντιμετώπιζε τον περασμένο μήνα.

«Αυτή η πανδημία τους επηρέασε όλους ακόμα και τον πατέρα μου. Υποφέρει κάποιος όταν δεν είναι στη δουλειά του. Το ίδιο συνέβαινε και με τον ίδιο. Ποτέ δεν σκέφτηκα το χειρότερο. Όλοι ξέραμε πώς ήταν, αλλά πάντα προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε.

Φοβόμουν για την κατάσταση του. Ο πατέρας μου γνώριζε όλους τους παίκτες. Είχα τη γνώμη μου και είχε τη δική του, αλλά στο τέλος ήταν σχεδόν πάντα σωστός. Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ ποδόσφαιρο μαζί του γιατί μου έλειπε πολλά χρόνια που δεν μπορούσα να το κάνω.

Μιλούσα μαζί του όποτε ήθελα, αλλά, φυσικά, υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Αλλά τώρα δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ