Φαν Πέρσι : «Όταν ο Μαραντόνα, μου φίλησε το πόδι…»

Φαν Πέρσι : «Όταν ο Μαραντόνα, μου φίλησε το πόδι…»

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι μίλησε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ αποκάλυψε και μια φοβερή ιστορία.

Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι θαύμαζε από μικρός τον Ντιέγκο Μαραντόνα και όνειρό του ήταν να συναντήσει κάποια στιγμή τον Θεό του ποδοσφαίρου.

Μέσω ενός άρθρου στην Telegraaf, ο Ολλανδός παλαίμαχος επιθετικός αποκάλυψε μια όμορφη ιστορία, από την γνωριμία του με τον Ντιεγκίτο.

«Ήμουν μεγάλος fan του, ήταν ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος. Σε όλα του ήταν μεγάλος, ως παίκτης και προσωπικότητα. Πράγματι, μπορεί να έκανε λάθη, αλλά ποιος δεν έχει κάνει στη ζωή του;», ανέφερε ο Φαν Πέρσι και εξιστόρησε την πρώτη τους γνωριμία.

«Τον συνάντησα όταν έκανε διακοπές στο Ντουμπάι και εκείνος ήταν προπονητής στην Αλ-Γουάντα. Με είδε και φώναξε ‘Ρόμπι, Ρόμπι!’. Ήρθε προς το μέρος μου, με αγκάλιασε, με φίλησε και μου είπε πόσο του άρεσα σαν ποδοσφαιριστής. Η νευρικότητά μου εξαφανίστηκε αμέσως. Είχαμε μια όμορφη συζήτηση με τη βοήθεια του μεταφραστή του και μου είπε ‘Ρόμπι, έχεις ένα αριστερό πόδι σαν το δικό μου. Έχουμε και οι δύο ξεχωριστό αριστερό’. Τότε έπιασε το αριστερό πόδι μου και το φίλησε», τόνισε ο Φαν Πέρσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ