Τέβεζ για Μαραντόνα: «Χάσαμε έναν θρύλο, έναν ήρωα»

Τέβεζ για Μαραντόνα: «Χάσαμε έναν θρύλο, έναν ήρωα»

Ο Κάρλος Τέβεζ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον μεγάλο Αργεντίνο ως θρύλο.

Ο Κάρλος Τέβεζ ήταν ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που τίμησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς απέναντι στην Ιντερνασιονάλ για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπεραδόρες.

Συγκεκριμένα ο «Απάτσι» σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πανηγύρισε φορώντας μια παλιά εμφάνιση της Μπόκα που του είχε χαρίσει ο Μαραντόνα.

Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο 36χρονος ανέφερε πως το γκολ είναι αφιερωμένο  στον Ντιέγκο τονίζοντας πως χάθηκε ένας θρύλος και ήρωας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Τέβεζ:

«Ήταν ένας μικρός φόρος τιμής για τον Ντιέγκο, να πανηγυρίσω με την φανέλα που μου έδωσε ο ίδιος. Σίγουρα με βλέπει από ψηλά. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια του. Χάσαμε έναν θρύλο, έναν ήρωα.

Η κοινωνία της Αργεντινής πονάει αλλά θα συνέλθουμε. Και για την ομάδα δεν ήταν εύκολο να μπούμε και να παίξουμε. Αλλά τα καταφέραμε και αξίζουν μπράβο σε όλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ