Το λέει ακόμη η καρδούλα του Εσιέν…

Το λέει ακόμη η καρδούλα του Εσιέν…

Αν και «πάτησε» τα 35 του του, ο Καμερουνέζος σταρ του πρωταθλήματος... Ινδονησίας, άλλαξε ατζέντη και «ψάχνεται» να παίξει στο MLS!

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα. Ο Μίκαελ Εσιέν ποτέ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει το «βάρος» του ονόματός του αγωνιζόμενος (πού και πού) με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως, παραμένει ένα δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος για τους Πράσινους.

Ο ίδιος, ωστόσο, δείχνει να διάγει τη δεύτερη νιότη του τον τελευταίο χρόνο. Κάνει θραύση με τη φανέλα της παγκοσμίως άγνωστης Περσίμπ Μπαντούνγκ (29 ματς, 5γκολ) και παρότι οδεύει ολοταχώς για τα 36 του χρόνια εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει ακόμη μία μεταγραφή, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι!

Ο Εσιέν, λοιπόν, άλλαξε ατζέντη μόλις πριν από λίγες ημέρες. Υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία «Clavijo Soccer Agency», η οποία ανήκει στον Αμερικανό ατζέντη Νικολάς Κλαβίγιο. Και όπως χαρακτηριστικά σημειώνται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η εκπροσώπιση αφορά αποκλειστικά το MLS. Καθώς ο Εσιέν θέλει πώς και πώς να βρει ομάδα στην Αμερική και να ζήσει το αμερικανικό όνειρο ως ποδοσφαιριστής!

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Μπαντούνγκ για ακόμη έναν χρόνο, είναι πολύ πιθανό να το «σπάσει» από τώρα, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί πιο εύκολα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ