Η πιο ακριβή εντεκάδα του πλανήτη «κρύβει» δύο μεγάλες εκπλήξεις!

Η πιο ακριβή εντεκάδα του πλανήτη «κρύβει» δύο μεγάλες εκπλήξεις!

Χωρίς τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών απαρτίζεται η ακριβότερη εντεκάδα του κόσμου, σύμφωνα με το transfermarkt.

Αναμφίβολα, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξαν οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου. Για πάρα πολλά χρόνια. Ακόμα και σήμερα βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους. Αλλά πλέον αμφότεροι έχουν μεγαλώσει και η αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υποχωρεί χρόνο με τον χρόνο.

Ενδεικτικό αυτού που αναφέρουμε παραπάνω, είναι το γεγονός ότι η ιστοσελίδα transfermarkt έχει αφήσει εκτός της ακριβότερης εντεκάδας του πλανήτη τους Μέσι και Κριστιάνο! Σε αυτή την εντεκάδα, η αξία των παικτών ανέρχεται συνολικά στο 1,158 δισεκατομμύριο ευρώ. Ενώ ακριβότερος ποδοσφαιριστής είναι ο Κιλιάν Μπαπέ με αξία 180 εκατομμυρίων ευρώ. Κυρίαρχη ομάδα είναι η Λίβερπουλ, η οποία έχει τρεις παίκτες της σε αυτή την εντεκάδα.

Δείτε αναλυτικά την πιο ακριβή εντεκάδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το transfermarkt:

Τερματοφύλακας: Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης-90 εκατ. ευρώ)

Αμυντικοί: Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν-80 εκατ.), Ματάις ντε Λιχτ (Γιουβέντους-75 εκατ.), Βίρτζιλ φαν Ντάικ Λίβερπουλ-80 εκατ.), Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ-110 εκατ.)

Μέσοι: Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι-120 εκατ.), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-90 εκατ.), Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν-85 εκατ.)

Επιθετικοί: Σαντιό Μανέ (Λίβερπουλ-120 εκατ.), Νεϊμάρ (Παρί-128 εκατ.), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί-180 εκατ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ