Μολέδο για Παναθηναϊκό : Ελπίζω μία μέρα οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι

Μολέδο για Παναθηναϊκό : Ελπίζω μία μέρα οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι

Με μήνυμά του στους λογαριασμούς του στα social media o Ροντρίγκο Μολέδο αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει να υπερασπίζεται τη φανέλα και εκφράζοντας την επιθυμία του μια μέρα οι δρόμου τους να συναντηθούν και πάλι.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο επέστρεψε και επίσημα στη Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό μετά από μια διετία, δεν παρέλειψε όμως να αποχαιρετήσει το Τριφύλλι, το οποίο χαρακτήρισε ιστορικό κλαμπ στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μολέδο στους λογαριασμούς του στα social media

«Ήταν δύσκολο να πω αντίο μετά από δυο χρόνια που είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα ενός ιστορικού κλαμπ στην Ελλάδα και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους μοναδικούς οπαδούς και το εξαιρετικό δέσιμο που είχαμε, ενώ έζησα σε μια υπέροχη πόλη στην οποία έκανα καλούς φίλους.

Άλλα έτσι είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή και δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να συνεχίζω να υπερασπίζομαι την ομάδα φορώντας την πράσινη φανέλα.

Το μόνο που εύχομαι είναι το κλαμπ να βρει τον δρόμο των επιτυχιών και πάλι, εκεί όπου ανήκει και ελπίζω μία μέρα οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι. Πάμε Παναθηναϊκέ μου!»

https://www.instagram.com/p/Be5pLA2Dgmc/?taken-by=rodrigomoledo13

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ