Το αφιέρωμα της «La Nacion» στον Άμπελ Φερέιρα

Το αφιέρωμα της «La Nacion» στον Άμπελ Φερέιρα

Η αργεντινική εφημερίδα αναφέρθηκε στους λόγους που ο Πορτογάλος άφησε τον ΠΑΟΚ και ανέλαβε την Παλμέιρας.

Στην Τούμπα, ο Πάμπλο Γκαρσία εκτροχιάζει τον ΠΑΟΚ από τους στόχους του. Αποκλεισμός από το Europa League, αύξηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό στη Superleague, ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το Κύπελλο Ελλάδας απέμεινε στον Ουρουγουανό, αλλά όπως το πάει, θα το κάψει και αυτό…

Παράλληλα, ο προκάτοχος του Γκαρσία, για τον οποίο τόσα γράφτηκαν στη Θεσσαλονίκη, καλπάζει… Ο Άμπελ Φερέιρα οδηγεί την Παλμέιρας στην πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και στο πρωτάθλημα την έχει στους 47 βαθμούς, εννιά λιγότερους από την πρωτοπόρο Σάο Πάολο (56β.) αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Δηλαδή, το -3 και η δεύτερη θέση είναι εφικτή.

Η μεγάλη εφημερίδα «La Nasion» φιλοξενεί ένα εκτενές αφιέρωμα στον Άμπελ Φερέιρα και αναφέρεται στα επιτεύγματα του στη Βραζιλία, στο σύντομο διάστημα που εργάζεται εκεί. Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις ανθρώπων που τον γνωρίζουν, όπως του πρώην τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο. «Ο Άμπελ έχει μία θελκτική ιδέα για το ποδόσφαιρο. Θέλει θέαμα, γκολ και έχει τη νίκη στο αίμα του» περιγράφει ο Μπράνκο τον Πορτογάλο.

Πάντως, φαίνεται πως ο συντάκτης του αφιερώματος έκανε ρεπορτάζ και στην Ελλάδα… Για την αιτία που ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον προπονητή του στην Παλμέιρας, μεσούσης της σεζόν.

«Ο Φερέιρα ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η πρόταση της Παλμέιρας ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ» γράφει ο Αργεντινός δημοσιογράφος. Ο ΠΑΟΚ έδωσε έναν κανονικό προπονητή για να εξοικονομήσει χρήματα και τον αντικατέστησε με έναν μαθητευόμενο. Και τώρα (δεν) δρέπει τους καρπούς της επιλογής του, ενώ ο Άμπελ διαπρέπει στη Βραζιλία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ