«Η Νιούελς Ολντ Μπόις θέλει τον Σολδάνο»

«Η Νιούελς Ολντ Μπόις θέλει τον Σολδάνο»

Η αργεντίνικη ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την αποχώρηση του Φράνκο Σολδάνο από την Μπόκα και να κάνει δικό της τον 26χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ενα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το αμέσως επόμενο διάστημα είναι αυτό του Φράνκο Σολδάνο.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην Μπόκα Τζούνιορς, αφού οι άνθρωποι της αργεντίνικης ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι και δεν επιθυμούν την παραμονή του. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αγωνίστηκε σε 33 ματς με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και κατάφερε να σκοράρει μόλις 3 γκολ, με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική από μερίδα του Τύπου, αλλά και αμφισβήτηση από τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο δανεισμός του στην ομάδα της πατρίδας του αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με την Νιούελς Ολντ Μπόις να μπαίνει στον χώρο της απόκτησης του «ερυθρόλευκου» στράικερ. Οπως αναφέρουν στην Αργεντινή, η Νιούελς καλοβλέπει την περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο και επιθυμεί την απόκτησή του. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα είχε ενδιαφερθεί για τον 26χρονο επιθετικό και πριν τον δανεισμό του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Απομένει πλέον να φανεί εάν το ενδιαφέρον της Νιούελς μετουσιωθεί σε πρόταση, με τον Ολυμπιακό να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει εκ νέου ως δανεικό. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι τον είχαν αποκτήσει το 2019 από την Ουνιόν, αλλά κατάφερε να παίξει μόλις σε 9 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 480 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ