Μενίνο : «Από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο ο Αμπέλ Φερέιρα»

Μενίνο : «Από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο ο Αμπέλ Φερέιρα»

Ο Γκαμπριέλ Βινίσιους Μενίνο χαρακτήρισε ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο τον Αμπέλ Φερέιρα.

O Γκαμπριέλ Βινίσιους Μενίνο, 20χρονος μέσος της Παλμέιρας και της εθνικής Βραζιλίας, σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα A’ BOLA, υποστήριξε ότι ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

«Ειλικρινά, δεν τον ήξερα πριν έρθει στην Παλμέιρας. Αυτό το λέω, φυσικά, με όλο τον σεβασμό. Θυμάμαι ότι ο πρόεδρος μας κάλεσε έναν προς έναν για να μιλήσουμε για την πρόσληψη, κάτι που, στην πραγματικότητα, συζητούσε ήδη μερικές ημέρες πριν. Ευτυχώς που ήρθε, και το τονίζω χωρίς να υποτιμήσω τους παλιούς προπονητές του συλλόγου.

Για μένα, ο Άμπελ είναι πραγματικά ο προπονητής που χρειαζόμασταν. Είναι πολύ έξυπνος, μας διδάσκει κάθε μέρα και επίσης λέει ότι μαθαίνει και εκείνος συχνά μαζί με ολόκληρη την ομάδα. Σήμερα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στη Βραζιλία και στον κόσμο. Ευτυχώς έχω την ευκαιρία και την τιμή να τον έχω προπονητή» τόνισε ο Μενίνο, που αύριο με την Παλμέιρας θα αντιμετωπίσει την Σάντος στον τελικό του Copa Libertadores.

«Είναι έξυπνος. Μας εντυπωσιάζει κάθε μέρα με νέες μεθόδους εργασίας του. Επιμένει να μας βοηθάει πολύ. Δείχνει κάποιες πρακτικές και τακτικές που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα, για παράδειγμα, ότι η ομάδα μας θα έπαιζε στη γραμμή των πέντε εναντίον της Ρίβερ Πλέιτ. Είναι ένας τολμηρός επαγγελματίας.

Είναι τελειομανής, είναι επίσης πολύ αυθόρμητος. Νομίζω ότι είναι πιο ήρεμος τώρα, έχει ήδη γίνει φίλος και σύντροφος μας. Δουλεύουμε και μαθαίνουμε μαζί» πρόσθεσε ο 20χρονος Βραζιλιάνος διεθνής μέσος της Παλμέιρας, μιλώντας για τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ