Κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες με «buzzer beater» του Μπρένο η Παλμέιρας

Κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες με «buzzer beater» του Μπρένο η Παλμέιρας

Η χρυσή αλλαγή του Αμπέλ Φερέιρα, Μπρένο, με κεφαλιά στο 90'+9' χάρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες στην Παλμέιρας.

Σε ένα γνήσιο Βραζιλιάνικο ντέρμπι που τα είχε όλα, η Παλμέιρας κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες με γκολ του Μπρένο στο 90’+9′, κόντρα στη συμπολίτισσα Σάντος.

Ένα ματς το οποίο ήταν κακό σε όλη του τη διάρκεια, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κατάφερε να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο με τις καθυστερήσεις του αγώνα να έχουν τα πάντα.

Αρχικά ο προπονητής της Σάντος, Κούκα, αποβλήθηκε καθώς δεν άφησε τον αντίπαλο παίκτη να πάρει τη μπάλα. Στη συνέχεια έγινε ένας μικρός χαμός και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Το ματς πάγωσε για τα καλά, όμως η Παλμέιρας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη πέτυχε το γκολ στο 90’+9′. Ο Ρόνι σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπρένο με κεφαλιά χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος η Σάντος ήταν εκείνη που κρατούσε τη μπάλα στην κατοχή της και προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως επιτυχία. Από την άλλη πλευρά η Παλμέιρας ήταν αυτή που μπορεί να μην είχε την πρωτοβουλία ωστόσο ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο. Σε ένα γενικά όμως 45λεπτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο και είχε παρά μόνο ορισμένες στιγμές που υπήρχαν οι προϋποθέσεις να γίνει κάτι, ωστόσο τίποτα δεν άλλαζε και όλα έδειχναν πως θα οδηγούνταν το ματς στην παράταση.

Ο Μπρένο όμως είχε διαφορετική γνώμη για όλα αυτά και με το γκολ του έκανε την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ