Η Κοριτίμπα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για Ραφίνια

Η Κοριτίμπα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για Ραφίνια

Η Κορίτιμπα φαίνεται πως είναι η μια ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε χθες κι επίσημα τον Κένι Λαλά για το δεξί άκρο της άμυνας με αποτέλεσμα ο Ραφίνια να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το λιμάνι. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής στέλνοντας μήνυμα ουσιαστικά για το μέλλον του, ενώ τη χθεσινή μέρα, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ήταν στα γραφεία της διοίκησης για να συζητήσει για την αποδέσμευση του.

Ο έμπειρος αμυντικός των ερυθρόλευκων έχει στα χέρια του προτάσεις, ειδικά από τη Βραζιλία, αφού λέγεται πως έχει ήδη 4 κρούσεις από την πατρίδα του και η Κοριτίμπα φαίνεται να είναι μία από αυτές τις ομάδες που θέλουν τον Ραφίνια. Μάλιστα μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου Λουίζ Νέτο από τη Βραζιλία, η διοίκηση της Κοριτιμπα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο εκ νέου, τονίζοντας ότι θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραφίνια έχει αγωνιστεί 14 φορές φέτος στη Superleague με τον Ολυμπιακό και 6 στο Champions League, όντας βασικός στο πρώτο μισό της σεζόν στο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ