Οι οπαδοί της Φλαμένγκο ζητούν από τον Ραφίνια να επιστρέψει (pics)

Οι οπαδοί της Φλαμένγκο ζητούν από τον Ραφίνια να επιστρέψει (pics)

Ο Ραφίνια έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τον Ολυμπιακό και οι οπαδοί της Φλαμένγκο έκαναν επίθεση... αγάπης στον Βραζιλιάνο για να επιστρέψει στη «Φλα».

Ο Ραφίνια έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό πριν λίγα 24ωρα και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο Βραζιλιάνος μπακ που αγωνίστηκε για έξι μήνες στο λιμάνι, όμως η απόκτηση του Κένι Λαλά από τον Ολυμπιακό τον ώθησε στην έξοδο με τις δυο πλευρές να συμφωνούν για κοινή λύση του συμβολαίου του.

Πλέον ο Ραφίνια βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με το ενδιαφέρον ειδικά από τη Βραζιλία να είναι έντονο για τον έμπειρο μπακ. Πιο συγκεκριμένα, ήδη ο πρώην πλέον αμυντικός του Ολυμπιακού έχει εμπλακεί σε σενάρια με την Κορίτιμπα και την Κρουζέιρο, ενώ στη χώρα του καφέ γράφουν για δεδομένο ενδιαφέρον και της Φλαμένγκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραφίνια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αφού έλυσε το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα πολύ ισχυρό δέσιμο με τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Εκτός όμως από τον ίδιο τον παίκτη, εκείνοι που θέλουν την επιστροφή του στη Φλαμένγκο είναι οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι έκαναν… επίθεση αγάπης στον Ραφίνια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Ραφίνια θα έχει επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου και δεν αποκλείεται να επιστρέψει, κάτι που ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας που κατέκλυσε τα social media ζητωντας την επιστροφή του. Στα περισσότερα μηνύματα ζητάνε από τον Βραζιλιάνο να επιστρέψει σπίτι του και να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Δείτε μερικά μηνύματα από τους φίλους της Φλαμένγκο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ