Ολυμπιακός : Υπέγραψε στη Ρασίνγκ ο Λοβέρα (pic)

Ολυμπιακός : Υπέγραψε στη Ρασίνγκ ο Λοβέρα (pic)

Ο Αργεντινός θα αγωνίζεται στην Ρασίνγκ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος του δανεισμού του Μάξι Λοβέρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει στην αργεντίνικη ομάδα και να παίρνει το Νο. 34.

Η Ρασίνγκ απέκτησε τον Μάξι Λοβέρα από τον Ολυμπιακό ως δανεικό για ένα χρόνο, με ενοίκιο 600.000 €, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει επίσης οψιόν αγοράς, η οποία αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ και αφορά το 70% των δικαιωμάτων του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού.

Ο Αργεντινός πριν από λίγες ώρες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ράσινγκ και όπως έγινε γνωστό θα αγωνίζεται φορώντας το Νο. 34.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ράσινγκ είχε ενδιαφερθεί για τον Λοβέρα, πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2019 οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από την Ροσάριο, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί 34 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ