Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Μπάγερν – Μυθικό 6/6 από τους Βαυαρούς! (1-0, vid)

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Μπάγερν – Μυθικό 6/6 από τους Βαυαρούς! (1-0, vid)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Τίγκρες στον τελικό και κατέκτησε για 2η φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων! 6/6 τίτλους πανηγύρισε φέτος η Μπάγερν, θυμίζοντας την Μπάρτσα του Πεπ...

Πρωταθλήτρια Γερμανίας! Πρωταθλήτρια Ευρώπης! Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης! Και τώρα, Πρωταθλήτρια Κόσμου! Μυθικά, απίστευτα πράγματα από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν έχει αφήσει τίτλο για τίτλο!

Οι Βαυαροί επικράτησαν 1-0 της Τίγκρες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, χάρη σε γκολ του Μπέντζαμιν Παβάρ στο 59′ και έκαναν το… τρομακτικό 6/6 φέτος! Και τα έξι τρόπαια που διεκδίκησαν τον τελευταίο έναν χρόνο, τα έκαναν δικά τους!

Μιλάμε για την Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας, το Σούπερ Καπ Γερμανίας, το Champions League, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων! Αδιανόητο 6/6, ενώ κάτι ανάλογο είχαμε να δούμε από το 2009 και την… εξωγήινη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Δεύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου που πετυχαίνει αυτό το 6/6 είναι η ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Δεν συγκρίνεται αυτή η Μπάγερν με κάποια άλλη ομάδα στον πλανήτη, εδώ και 1-2 χρόνια. Και συνεχίζει να σκορπά… τρόμο στους αντιπάλους της. Ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Δεύτερη κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης από την Μπάγερν, η οποία έχει κάνει δικό της δύο φορές και το Διηπειρωτικό Κύπελλο (1976, 2001)

Στα ημιτελικά «θύμα» η Αλ Αχλί με σκορ 2-0. Τώρα η Τίγκρες από το Μεξικό, η οποία πάντως έμεινε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του ματς, το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω από την ήττα με 1-0. Το γκολ του Παβάρ στο 59′ έφτανε.

Το τέρμα της νίκης της Μπάγερν προήλθε μετά από σέντρα του Κίμιχ στην περιοχή, εκεί όπου ο Λεβαντόφσκι πήρε την κεφαλιά, ο Γκούζμαν απέκρουσε, αλλά ο Παβάρ σε κενή εστία κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Image result for bayern tigres

Στο 81′ έχασε ευκαιρία η Μπάγερν για το 2-0, αλλά το σουτ του Τσούπο-Μότινγκ, που αιφνιδίασε τον Γκούζμαν, κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 84′ ο Σαλσέδο πήγε να βάλει αυτογκόλ, αλλά ο Γκούζμαν πρόλαβε πάνω στη γραμμή και αποσόβησε το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ζούλε, Λούκας Ερναντές, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Κομάν (73′ Ντάγκλας Κόστα), Σανέ (73′ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (64′ Τολισό), Λεβαντόφσκι (73′ Τσούπο-Μότινγκ)

ΤΙΓΚΡΕΣ: Γκούζμαν, Λουίς Ροντρίγκες (80′ Χουλιάν Κινόνες), Ντιέγκο Ρέγες, Κάρλος Σαλσέδο, Χεσούς Ντουένας, Χαβιέ Ακίνο, Ραφαέλ Καριόκα, Γκίδο Πιζάρο, Λουίς Κινόνες, Γκονζάλες Εσπινόλα, Ζινιάκ

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ