Το… πνεύμα του Μαραντόνα έσωσε πάνω στη γραμμή την Μπόκα (Vid, Pics)

Το… πνεύμα του Μαραντόνα έσωσε πάνω στη γραμμή την Μπόκα (Vid, Pics)

Στο Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ έγινε μια απίθανη φάση πάνω στη γραμμή της εστίας των γηπεδούχων και σύμφωνα με τα αργεντίνικα social media «καθάρισε» ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το ντέρμπι της Μπόκα Τζούνιορς με τη Ρίβερ Πλέιτ ήρθε ισόπαλο με 1-1 και τα είχε όλα. Γκολ, αποβολές, ξύλο, καβγάδες, ήταν ένα κλασικό Superclasico, που όμως είχε μια απίθανη φάση που έχει γίνει viral.

Πιο συγκεκριμένα, στo 88′ η Ρίβερ έφτασε μια ανάσα από το γκολ της νίκης, αλλά ενώ η μπάλα έμοιαζε να καταλήγει σκαστά προς την εστία της Μπόκα, ξαφνικά πήρε τροχιά εκτός τέρματος με κάποια απροσδόκητα φάλτσα.

Τα αργεντίνικα social media γέμισαν με memes που δείχνουν τον θρύλο του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου να γλιτώνει την ομάδα της καρδιάς του, με τις εμπνεύσεις των αργεντινών να προκαλούν γέλιο, σε μία μέρα που οι οπαδοί της Μπόκα τίμησαν τον θρύλο της ομάδας με ένα εκπληκτικό πανό.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα που δημοσίευσε η αργεντίνικη ιστοσελίδα της OLE:

Στον κόσμο των memes: Πως ο Μαραντόνα έσωσε την Μπόκα στο ντέρμπι με την  Ρίβερ! (pics) | SPORTS ROOM

Boca Juniors vs River Plate: Diego Maradona 'le da una mano' a Boca Juniors  desde el cielo | MARCA Claro Colombia

Boca Juniors vs River Plate: Los mejores memes de la milagrosa salvada que  le atribuyen a Diego Armando Maradona - Boca Juniors consiguió el empate  ante River Plate... | MARCA Claro Colombia

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ