Στην 3η κατηγορία της Βραζιλίας ο Σαλίνο!

Στην 3η κατηγορία της Βραζιλίας ο Σαλίνο!

Ο Λεάντρο Σαλίνο δεν μπόρεσε να βρει ομάδα στην Ευρώπη και θα συνεχίσει την καριέρα του στη βραζιλιάνικη Σάντα Κρουζ έως το τέλος του χρόνου.

Ο Λεάντρο Σαλίνο έφτασε κοντά στον Λεβαδειακό. Αλλά η μεταγραφή «κόλλησε». Εν συνεχεία προσπάθησε να βρει ομάδα στην Πορτογαλία. Πάλι δεν τα κατάφερε. Είδε και απόειδε, λοιπόν, και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία. Αλλά στα… χαμηλά πατώματα των εγχώριων διοργανώσεων!

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος δεξιός μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με τη Σάντα Κρουζ. Ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας της Βραζιλίας! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ήδη ξεκίνησε προπονήσεις, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για τις επίσημες υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε είναι ότι Σαλίνο έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τις 16 Ιουλίου, όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Βιτόρια. Με τη φανέλα της οποίας είχε μόλις επτά συμμετοχές, πριν λυθεί το συμβόλαιό του, τον Αύγουστο του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ