Δέχτηκε πρόταση γάμου στο τελευταίο ματς της καριέρας της! (vid)

Δέχτηκε πρόταση γάμου στο τελευταίο ματς της καριέρας της! (vid)

Η 28χρονη Ράλι Ντόμπσον αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο στα 28 της χρόνια για να στηρίξει τον καρκινοπαθή σύντροφό της και στο τελευταίο ματς της καριέρας της εκείνος την περίμενε με δαχτυλίδι πρότασης γάμου!

Μία άκρως συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Μέλμπουρν Σίτι. Η Ράλι Ντόμπσον ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση στα 28 της χρόνια προκειμένου να είναι στο πλευρό του συντρόφου της, Ματ Στόνχαμ, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο πριν από έξι χρόνια.

Η Ντόμπσον, λοιπόν, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μέλμπουρν Σίτι την Πέμπτη κόντρα στην Περθ Γκλόρι, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ, με την ομάδα της να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Έτσι, θα μπορούσε να πει κανείς πως έκλεισε την καριέρα της με τον ιδανικότερο τρόπο. Ωστόσο, αυτό που ακολούθησε έκανε ακόμα πιο συγκινητικό το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Μετά τη λήξη του ματς, ο σύντροφός της μπήκε στο γήπεδο, γονάτισε μπροστά στις συμπαίκτριές της και της έκανε πρόταση γάμου! Η Ντόμπσον δεν μπορούσε να το πιστέψει και ξέσπασε σε κλάματα.  Φυσικά, η Ράλι είπε το ναι, ενώ στη συνέχεια όλη η ομάδα έσπευσε να αγκαλιάσει το ζευγάρι.

Η Ράλι Ντόμπσον, λοιπόν, ολοκλήρωσε την καριέρα της στο ποδόσφαιρο, ανοίγοντας παράλληλα μια νέα σελίδα στη ζωή της.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ