Ετοιμάζει το δικό του ντοκιμαντέρ ο Μπέκαμ

Ετοιμάζει το δικό του ντοκιμαντέρ ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να φτιάξει το δικό του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα χρηματοδοτήσει μέσω της εταιρίας παραγωγής του, «Studio 99».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι έτοιμος να προχωρήσει στην παραγωγή του δικού του ντοκιμαντέρ μέσα στο επόεμνο χρονικό διάστημα. Όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, το πλάνο θα αφορά μία σειρά επεισοδίων, μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής ονόματι «Studio 99», μέσα από τα οποία θα μεταφέρει τόσο από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, όσο και από τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες.

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχω περάσει στην καριέρα μου. Υπάρχουν οι καλές στιγμές, οι κακές, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου… Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει τον σκηνοθέτη.

Θέλω να περιτριγυριστώ από ανθρώπους που θα βοηθήσουν να πω την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν ώστε να ειπωθεί η ιστορία, με έναν τρόπο που δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας πριν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ