Το ντεμπούτο με την Ιντερνασιονάλ και η κακή κατάσταση του Μολέδο

Το ντεμπούτο με την Ιντερνασιονάλ και η κακή κατάσταση του Μολέδο

Μετά από 2,5 μήνες απραξίας ο Ροντρίγκο Μολέδο επέστρεψε σε επίσημο παιχνίδι για λογαριασμό Ιντερνασιονάλ, αλλά δεν έθελξε...

Το ντεμπούτο με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ έκανε πριν λίγες ημέρες ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ με τη Σάο Πάουλο ΡΣ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γκαούτσο, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες της πολιτείας του Ρίο Γκράντε ντ Σουλ.

Ο 31χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι (0-0) και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η παρουσία του ήταν πολύ καλή, ενώ πήρε κίτρινη κάρτα για ένα πολύ σκληρό τάκλιν, ανακόπτοντας επίθεση των αντιπάλων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μολέδο είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν 2,5 μήνες και συγκεκριμένα από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, στις 10/12/2017!

Εντούτοις, στο επόμενο παιχνίδι Ιντερνασιονάλ με τη Ρέμο (22/02) ο έμπειρος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής, με τον προπονητή του να υποστηρίζει ότι «χρειάζεται ακόμη χρόνο, γιατί είναι πολύ πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης». Αύριο, ωστόσο, ο Μολέδο είναι πιθανό να κάνει και τη δεύτερη εμφάνισή του με τη νέα του ομάδα, στον εντός έδρας αγώνα με τη Σάο Λουίζ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μολέδο έχει υπογράψει συμβόλαιο 3,5 χρόνων με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ. Επίσης, έχει χρηστεί δεύτερος αρχηγός της ομάδας του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ