«Τίτλοι τέλους» για τον Βαλένσια (pic)

«Τίτλοι τέλους» για τον Βαλένσια (pic)

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλένσια, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν παίκτης της Κερετάρο, Αντόνιο Βαλένσια, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να αγωνίζεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής με την φανέλα του Εκουαδόρ ανέβασε μία ανάρτηση στο Twitter, μέσω της οποία έκανε γνωστό πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, για το γεγονός πως ήταν μέρος της καριέρας μου και της ζωής μου. Πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον Θεό που με ευλόγησε. Την Ζόιλα και την κόρη μου Ντομενικ που ήταν η στήριξη μου. Τους γονείς μου που μου έδιναν τόσα πολλά. Του ανθρώπους τους Εκουαδόρ και όσους φίλαθλους συνάντησα στις ομάδες που έπαιξε, ευχαριστώ για την αγάπη σας. Αν σας απογοήτευσα ποτέ, ζητώ συγγνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 35χρονος.

Η «πλούσια» καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ελ Νασιονάλ, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2003. Έκτοτε ακολούθησαν 478 εμφανίσεις, με 33 γκολ και 77 ασίστ, φορώντας τις φανέλες των Βιγιαρεάλ, Γουίγκαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κουίτο και Κουερτάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ