Απίστευτο : Τον πλήρωσε 42 εκατομμύρια και τον άφησε ελεύθερο

Απίστευτο : Τον πλήρωσε 42 εκατομμύρια και τον άφησε ελεύθερο

Τον Φλεβάρη του 2016 η Γκουανγκτζού Εβεργκράντε έδωσε το ποσό - ρεκόρ των 42 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Τζάκσον Μαρτίνες και τώρα, δύο χρόνια μετά, ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Κολομβιανού στράικερ!

Ήταν Φλεβάρης του 2016 όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχθηκε επίσημη πρόταση ύψους 42.000.000 από την Γκουανγκτζού Εβεργκράντε (ποσό ρεκόρ τότε στην Ασία), πρόταση και την οποία αποδέχθηκε. Ο Κολομβιανός στράικερ μετακόμισε στην Κίνα, τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν από τα περίμενε. Έπειτα από μια διετία και μόλις 16 συμμετοχές, στις οποίες το κοντέρ έγραψε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ (το τελευταίο διάστημα είχε υποβιβαστεί στις ρεζέρβες), η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο ανακοίνωσε την αποδέσμευσή του.

O 31χρονος φορ, 39 φορές διεθνής (10 γκολ) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ο οποίος αντιμετώπισε και ορισμένα θέματα με τραυματισμούς αυτή τη διετία, κυκλοφορεί, λοιπόν, ελεύθερος στην αγορά. Η αξία του έχει πέσει αισθητά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, δεν αποκλείεται όμως κάποια ομάδα να του δώσει το καλοκαίρι την ευκαιρία να βάλει την καριέρα του ξανά σε σωστή τροχιά. Κατά τη διάρκεια αυτής, έχει περάσει από Ιντεπεντιέ Μεντεγίν (28 συμ., 11 γκολ), Τσιάπας (69 συμ., 36 γκολ), Πόρτο (136 συμ., 92 γκολ) και Ατλέτικο Μαδρίτης (22 συμ., 3 γκολ) πριν κυνηγήσει το… κινέζικο όνειρο.

Θυμηθείτε τον, όταν έκανε σμπαράλια τις άμυνες στην Πορτογαλία…

https://www.youtube.com/watch?v=2bL-Kk0OwcI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ