Ζαμπά: «Φοβήθηκα, αν η πέτρα χτυπούσε το κεφάλι μου…»

Ζαμπά: «Φοβήθηκα, αν η πέτρα χτυπούσε το κεφάλι μου…»

Ο Λέο Ζαμπά αναφέρθηκε στην πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε με... καταιγισμό από πέτρες από τους οπαδούς της Βάσκο Ντα Γκάμα την προηγούμενη Πέμπτη.

Στην πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε την προηγούμενη Πέμπτη με… καταιγισμό από πέτρες από τους οπαδούς της Βάσκο Ντα Γκάμα αναφέρθηκε ο Λέο Ζαμπά.

Ο 23χρονος άσος που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στην Βάσκο Ντα Γκάμα, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας και μετά τη λήξη του παιχνιδιού στις δηλώσεις του μίλησε και για την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς της ομάδας του.

«Κανείς δεν έρχεται εδώ για να παίξει. Πληρωνόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και κανείς μας δεν αστειεύεται. Φοβήθηκα ναι. Φανταστείτε αν η πέτρα χτυπούσε στο κεφάλι μου, έχανα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεφτα πάνω σε ανθρώπους.

Υπήρχαν μια μητέρα με το παιδί της που περνούσαν τον δρόμο εκείνη την ώρα. Φοράμε μια βαριά φανέλα, ναι, αλλά δεν είμαι υπέρ της επιθετικότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ