Σοκ: «Σκότωσαν τον Μαραντόνα»

Σοκ: «Σκότωσαν τον Μαραντόνα»

Η κατάθεση του ψυχολόγου που ήταν στην ιατρική φροντίδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα προκαλεί σοκ

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου 2020.

Μετά τις νοσοκόμες και τους συντονιστές τους, ήταν η σειρά του ψυχολόγου Κάρλος Άνχελ Ντίας να καταθέσει την Τετάρτη (23/6) στις εισαγγελικές αρχές.

Ο 29χρονος επιστήμονας είναι το πέμπτο μέλος της ιατρικής ομάδας που κλήθηκε να καταθέσει για να φανεί τελικά αν ο θάνατος του Μαραντόνα προήλθε από έλλειψη επαρκούς φροντίδας, προκειμένου να αποδοθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Υπάρχει ευθύνη των γιατρών. Υπήρξαν πολλά προειδοποιητικά σημάδια ότι ο Μαραντόνα κινδυνεύει να πεθάνει. Και κανένας από τους γιατρούς δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει», δήλωσε ο συντονιστής Ροντόλφο Μπάκε προς τις εισαγγελικές αρχές στη δική του κατάθεση, υπερασπιζόμενος τη νοσοκόμα Νταϊάνα Μαδρίδ. «Σκότωσαν τον Ντιέγκο», είπε ο Ντίας, αναφερόμενος στους Λεοπόλδο Λούκε και Αγκουστίνα Κοσάκοφ.

Οι δύο νοσοκόμες τόνισαν επίσης ότι δεν είχαν ενημερωθεί ότι ο πρώην μεγάλος άσος της Αργεντινής έπασχε από καρδιακά προβλήματα, ενώ υπογράμμισε πως το σπίτι που επιλέχθηκε για την ανάρρωση του Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την επέμβαση που έκανε στο κεφάλι, δεν ήταν εξοπλισμένο για έναν ασθενή με καρδιολογικά προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ