Επιμένουν οι Ισπανοί για Πικέρες και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Ισπανοί για Πικέρες και Ολυμπιακό

Ισπανικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στο κόλπο της απόκτησης του Χοακίν Πικέρες.

Ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς στην καριέρα του Χοακίν Πικέρες φαίνεται πως παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να παρακολουθούν τον Ουρουγουανό παίκτη, η υπόθεση του οποίου δεν είναι εύκολη, καθώς όπως αναφέρουν ομάδες όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης τον έχουν στη λίστα τους.

Παράλληλα φέρνουν στην επιφάνεια και ένα όνομα όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Νταλμπέρτ της Ίντερ να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των Ιβήρων.

«Ένας παίκτης της Πενιαρόλ μπορεί να μετακομίσει σε ελληνικό έδαφος τον επόμενο μήνα. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που «ψάχνουμε», ο πρωταθλητής Ελλάδας και η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Χοακίν Πικέρες είναι ο στόχος και στο επίκεντρο της ομάδας του Πειραιά.

Η κατάστασή του δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Λούκας Ολάσα, αλλά η δική του περίπτωση είναι πιο περίπλοκη, μιας και υπάρχουν ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης που ενδιαφέρονται.

Άλλο ένα όνομα που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι και αυτό του Ντάλμπερτ, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ίντερ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ