Ο Ντιέγκο Κόστα αψηφά και την μητέρα του μπροστά στη νίκη

Ο Ντιέγκο Κόστα αψηφά και την μητέρα του μπροστά στη νίκη

Ο Ντιέγκο Κόστα έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο, τονίζοντας πως θα... τσάκιζε και την ίδια του την μητέρα για να κερδίσει έναν αγώνα.

Ο Ντιέγκο Κόστα μετακόμισε στην Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο, για να συνεχίσει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον την καριέρα του. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός θέλησε να δώσει από την αρχή το στίγμα του για όσα έχει στο μυαλό ενόψει της νέας σεζόν και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του.

Ο Κόστα είναι γνωστός άλλωστε για το δυναμικό του στυλ και φρόντισε, μέσα από όσα ανέφερε να το δείξει με το πιο έντονο τρόπο. Ανέφερε πως μπροστά στη νίκη θα αψηφούσε ακόμα και την ίδια του τη μητέρα, αν έπρεπε να την μαρκάρει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν η μητέρα μου ήταν στο γήπεδο και έπρεπε να την μαρκάρω για να κερδίσω, θα το έκανα. Θα έκανα τα πάντα για να νικήσει η ομάδα».

Ο 32χρονος επιθετικός ήταν για ενάμισι χρόνο χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πάει στην Βραζιλία με σκοπό να οδηγήσει την Μινέιρο στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ