Τέλος από την Αλ-Φάιχα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Τέλος από την Αλ-Φάιχα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Η περιπέτεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Αλ-Φάιχα θα τελειώσει μετά από έναν μόλις μήνα, με τον Έλληνα αμυντικό να αποχωρεί άμεσα από την Σαουδική Αραβία.

Σύντομη αναμένεται να είναι η θητεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Αλ-Φάιχα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς ο Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα της Αραβικής χερσονήσου.

Ο Παπαδόπουλος ανακοινώθηκε από την Αλ-Φάιχα στις 18 Ιουλίου, πηγαίνοντας ως ελεύθερος από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αλλά άντεξε λίγο παραπάνω από ένα μήνα καθώς οι συνθήκες και το κλίμα στην ομάδα ήταν αποτρεπτικοί παράγοντες για να συνεχίσει να φορά τα χρώματα της ομάδας.

Ο 29χρονος ήταν η δεύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή που έκανε η αραβική ομάδα το φετινό καλοκαίρι μετά από αυτή του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ωστόσο ο Παπαδόπουλος δεν θα μακροημερεύσει.

Ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός πρόλαβε να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι με την Αλ-Φάιχα και συγκεκριμένα απέναντι στην Αλ-Ιτιχάντ για 16 λεπτά, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0.

Πλέον θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας το περιθώριο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ