Πρώην σύζυγος του Χουλκ για την ανιψιά της – «Εχει πεθάνει για μένα»

Πρώην σύζυγος του Χουλκ για την ανιψιά της – «Εχει πεθάνει για μένα»

Η πρώην σύζυγος του Χουλκ, Ιράν τόνισε πως έχει ξεγράψει από τη ζωή της την ανιψιά της, Καμίλα από τότε που αυτή ήρθε κοντά με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή

Η πρώην σύζυγος του Χουλκ, Ιράν εκμυστηρεύτηκε πως δεν θέλει να διατηρεί καμία σχέση με την ανιψιά της, Καμίλα.

Η Καμίλα είναι πλέον σύντροφος του Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας και με αφορμή το γεγονός, η Ιράν έδωσε συνέντευξη στην «Record», λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είχα σαν κόρη μου την Καμίλα. Πλέον όμως έχει πεθάνει για μένα. Ξύπνησα μια μέρα και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί συνέβησαν όλα αυτά σε μένα. Νιώθω μεγάλο πόνο, μερικές φορές θέλω να ξεριζώσω την καρδιά μου. Έδωσα τα πάντα για την Καμίλα, όταν πρωτοήρθε στον κόσμο. Θυσίασα τα όνειρά μου για εκείνη και εδώ δεν μιλάω μόνο για υλικά αγαθά, γιατί αυτά είναι εύκολα να τα δώσεις όταν έχεις χρήματα, αλλά αγάπη, στοργή, προσοχή, σεβασμό, έδωσα τα πάντα.

Ήξερε τις αδυναμίες μου, τις ανασφάλειες, τον πόνο, τους φόβους μου και είχε την απεριόριστη αγάπη μου. Ήταν όλα τέλεια στη σχέση μας, την κατεύθυνα στη ζωή της. Την αγαπούσα και την εμπιστευόμουν πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ