Σε ομάδα – έκπληξη υπέγραψε ο Στάριτζ

Σε ομάδα – έκπληξη υπέγραψε ο Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εκτός Ευρώπης.

Μετά την… περιπέτεια που είχε πέρυσι με τον αποκλεισμό του για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού, ο Ντάνιελ Στάριτζ, βρήκε τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο 32χρονος πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Περθ Γκλόρι και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Αυστραλία.

«Όταν εμφανίσθηκε η ευκαιρία, μου φάνηκε ότι ήταν το σωστό, να πάω το ταλέντο μου κάπου όπου μπορώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένος», δήλωσε ο έμπειρος άσος.

Ο Στάριτζ, άρχισε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι πριν μετακομίσει στην Τσέλσι το 2009, αλλά τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, τα πέρασε στην Λίβερπουλ μετά την μεταγραφή του στην ομάδα του Ανφιλντ, το 2013. Την περίοδο 2013-14, σημείωσε 24 γκολ και συναποτελούσε μία εκπληκτική επιθετική τριπλέτα, μαζί με τον συμπατριώτη του, Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Ουρουγουανό, Λουίς Σουάρες. Ο έμπειρος επιθετικός, συμμετείχε με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και το EURO 2016 και μετρά 26 συμμετοχές για τα «Τρία Λιοντάρια».

Επειτα από μία σειρά τραυματισμών, ο Στάριτζ πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος για την Τραμπζονσπόρ (2019) και τον Μάρτιο του 2020 έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει, καθώς τιμωρήθηκε με τρτράμηνο αποκλεισμό για παράβαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Περθ Γκλόρι, Ρόνι Σέϊτζ, χαρακτήρισε την μεταγραφή του Στάριτζ ως «μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όχι μόνο στην ιστορία της Glory αλλά και στην ιστορία της A-League», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε τις μεγάλες ικανότητες που θα φέρει ο Ντάνιελ στην ομάδα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τον βλέπουμε να φορά τη διάσημη μοβ φανέλα αυτήν την σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ