Απίστευτο – Αυτή είναι η νέα ομάδα του Πρίγιοβιτς! (pic)

Απίστευτο – Αυτή είναι η νέα ομάδα του Πρίγιοβιτς! (pic)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρότι ακούστηκε και για επιστροφή στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι υπέγραψε στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας.

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απασχόλησε έντονα το καλοκαίρι αρκετές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, όμως τελικά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του Δικεφάλου του βορρά έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, όμως αποφάσισε να αγωνιστεί και πάλι μακριά από την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Αυστραλία και τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Ο 31χρονος σέρβος έδωσε τα χέρια με την ομάδα από την Αυστραλία, που έχει έδρα στο Geelong της Βικτώριας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκεί ο Παναγιώτης Κονέ, υπογράφοντας μάλιστα πολυετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Αυστραλία και ανυπομονώ να ζήσω νέες εμπειρίες, παίζοντας ποδόσφαιρο σε μια νέα χώρα και σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ξέρω ότι υπάρχει αρκετή ποιότητα στην Α-League – υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες και πολλές καλές ομάδες και ανυπομονώ να τους ανταγωνιστώ.

Εχω την πεποίθηση ότι μπορώ να μπω και να βοηθήσω, να σκοράρω γκολ και να νικήσω αγώνες με την ελπίδα να διεκδικήσουμε τίτλους στο μέλλον. Ερχομαι σ’ ένα αισιόδοξο σύλλογο με μεγάλα σχέδια και έχω το κίνητρο να δουλέψουμε μαζί. Δεν μπορώ να περιμένω ώστε να ξεκινήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ