Η νέα ζωή του Βλανταν Μιλόγεβιτς

Η νέα ζωή του Βλανταν Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχώρησε από την ΑΕΚ, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν με την ΑΕΚ και λίγους μήνες μετά την πρόσληψη του αποτέλεσε παρελθόν, με τον Αργύρη Γιαννίκη να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Σέρβος τεχνικός παρότι ήρθε στην Ένωση με σκοπό να την οδηγήσει στην κορυφή και παρά το γεγονός πως στηρίχτηκε από τη διοίκηση, δεν κατάφερε να φέρει αποτελέσματα, γνωρίζοντας τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Βελέζ στο Europa Conference League. Παράλληλα, η ΑΕΚ δεν απέδιδε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχασε αρκετούς βαθμούς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Το «διαζύγιο» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς ήταν μονόδρομος και έγινε πράξη πριν μερικές μέρες, με τον Σέρβο τεχνικό ωστόσο να μην αργεί να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η νέα ζωή του Σέρβου θα τον βρει μακριά από την Ευρώπη και ειδικότερα στη Σαουδική Αραβία, αφού ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Αλ-Ετιφάκ.

Ο 51χρονος πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε την πρόταση στα χέρια του πριν αποχωρήσει και επίσημα από τους κιτρινόμαυρους, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τους Σαουδάραβες και με πολύ καλές αποδοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ