Σοκαριστική εξομολόγηση – «Με βίασε ο Μαραντόνα όταν ήμουν 16 ετών» (vid)

Σοκαριστική εξομολόγηση – «Με βίασε ο Μαραντόνα όταν ήμουν 16 ετών» (vid)

Μια πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα σοκάρει σε δηλώσεις της, καθώς εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια πως τη βίασε ο Αργεντινός θρύλος όταν ήταν 16 ετών.

H πρώην σύντροφος του Ντιέγο Μαραντόνα, Μέιβις Αλβάρες, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και κυριως μια σοκαριστική εξομολόγηση.

Η Κουβανή που διατηρούσε σχέση με τον σπουδαίο Αργεντινό υποστηρίζει ότι ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Η Αλβάρες τόνισε πως το περιστατικό συνέβη το 2001 όταν εκείνη ήταν ανήλικη και είχε σχέση με τον Μαραντόνα.

«Ο Μαραντόνα μου έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω, να μην πω τίποτα και με βίασε. Η μαμά μου είχε έρθει να με δει εκείνη την ημέρα στο σπίτι που ήμασταν με τον Ντιέγο στην Αβάνα και αυτός δεν την άφηνε να μπει στο δωμάτιο. Η μητέρα μου χτύπησε την πόρτα και δεν της άνοιγε. Με βίασε» είπε η γυναίκα και συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον «Ντιεγίτο» σκέφτηκε να αυτοκτονησει…

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω πολλές φορές. Υπήρξαν πολλά περιστατικά στα οποία γινόταν βίαιος. Με απειλούσε ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει. Μου έβαζε ανθρώπους για να με ελέγχουν, δεν με άφηνε να βγαίνω έξω» ήταν τα λόγια της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ