Συγκινεί ο γιος του Μαραντόνα – «Μπορείς να κατέβεις για λίγο; Εχω τόσα πολλά να σου πω» (vid)

Συγκινεί ο γιος του Μαραντόνα – «Μπορείς να κατέβεις για λίγο; Εχω τόσα πολλά να σου πω» (vid)

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του και θρύλο της Αργεντινής.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που ο «θεός» του ποδοσφαίρου, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στις 25 Νοεμβρίου 2020, που όλα σταμάτησαν στον πλανήτη και χιλιάδες οπαδοί σε κάθε μήκος και πλάτος της γης βγήκαν στους δρόμους για να θρηνήσουν το θάνατο του Αργεντινού θρύλου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους, από τον θάνατο του πατέρα του, ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του μέσω των social media.

Σε ανάρτηση στο Instagram, έγραψε το εξής: Θα μπορούσες να κατέβεις για τουλάχιστον ένα λεπτό, να με πάρεις μια αγκαλιά, να γελάσεις λίγο μαζί μου; Έχω τόσα πολλά να σου πω, τόσα τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Νάπολι. Μπαμπά, πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, ποιος ξέρει πού. Πέτα ψηλά όπως ξέρεις μόνο εσύ να κάνεις. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ