Θάνατος Ντιέγκο Μαραντόνα – Ακόμα ένας ύποπτος για ανθρωποκτονία

Θάνατος Ντιέγκο Μαραντόνα – Ακόμα ένας ύποπτος για ανθρωποκτονία

Η εισαγγελέας του Μπεναβίδες η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, συνεχίζει τις έρευνες ένα χρόνο έπειτα από το θάνατο του Αργεντινού θρύλου

Στους οκτώ έφτασε ο αριθμός των υπόπτων για ανθρωποκτονία, με πιθανή πρόθεση, στην υπόθεση θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σύμφωνα με τις Αρχές της Αργεντινής.

Πρόκειται για τον γιατρό Πέδρο ντι Σπάνια, ο οποίος ήταν ο επόπτης της ομάδας των νοσηλευτών την οποία είχε διαθέσει στον Αργεντινό αστέρα η ιδιωτική κλινική Medidom. Ο Ντι Σπάνια ήταν αρμόδιος για την ομάδα από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις 18, όταν ο Μαραντόνα ζήτησε την απομάκρυνσή του.

Στην ανακοίνωσή της, η εισαγγελία σημειώνει τα εξής: «Υπό την ιδιότητα του γιατρού επικεφαλής για τη θεραπεία του ασθενή που νοσηλευόταν κατ’ οίκον, απέτυχε να ασκήσει τα καθήκοντά του και δεν παρακολουθούσε επιμελώς την κατάσταση της υγείας του ασθενή»

Η εισαγγελέας του Μπεναβίδες, Λάουρα Κάρπα, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, συνεχίζει τις έρευνες ένα χρόνο έπειτα από το θάνατο του ποδοσφαιρικού θρύλου στο σπίτι του, απαγόρευσε στον Ντι Σπάνια να φύγει από τη χώρα και στις 20 Δεκεμβρίου ο γιατρός θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ