Πρώην του Ολυμπιακού, νυν… πληγωμένος από τους Ερυθρόλευκους, 1ος στόχος της Φλαμένγκο…

Πρώην του Ολυμπιακού, νυν… πληγωμένος από τους Ερυθρόλευκους, 1ος στόχος της Φλαμένγκο…

Στην κορυφή της λίστας της Φλαμένγκο είναι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Η Φλαμένγκο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ιδανικά θα ήθελε ο νέος τεχνικός να είναι από την Ευρώπη και να έχει εμπειρία πρωταθλητισμού. Οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, όμως αυτός που «γυαλίζει» περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στη διοίκηση της «Φλα» είναι ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση εδώ και μερικές εβδομάδες στη Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα η Φλαμένγκο να θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον κάνει δικό της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, αλλά και που φέτος ηττήθηκε δυο φορές ως αντίπαλος των Πειραιωτών στο Europa League είναι σε επισφαλή θέση και μετά τη Δευτέρα και το ματς με την Γκεζτέπε δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις με το μέλλον του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η O’ Globo, ο Περέιρα είναι πρώτος στόχος της βραζιλιάνικης ομάδας, όμως μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ, ειδάλλως πολύ δύσκολα θα συναινέσουν οι Τούρκοι στην παραχώρηση του. Η Φλαμένγκο είναι διατεθειμένη να περιμένει λίγες μέρες τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, αφού δεν βιάζεται για την επόμενη κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Περέιρα έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ μέχρι το 2023, ενώ έχει πολύ υψηλό ποσοστό νικών στην καριέρα του. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο Περέιρα είναι μια καλή περίπτωση για τη Φλαμένγκο, αφού έχει κάνει πρωταθλητισμό, ενώ έχει συνεργαστεί και με πολλούς Βραζιλιάνους τόσο στην Κίνα, αλλά και στη Φενέρ.

Η υπόθεση σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους θα ξεκαθαρίσει μετά το ματς της Δευτέρας για τη Φενέρ, ανάλογα και τι έχει κάνει η τούρκικη ομάδα, αφού σε περίπτωση ήττας ο Περέιρα δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και να ανοίξει ο δρόμος για τη Φλαμένγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ